Startsida ........ Inriktning Häst ........ Inriktning Inredning & Design ........ BLOPPIS!

Jäkla gubbar alltså!

Jag fick en hälsning hemifrån här om dagen. Mamma hade varit ute och ridit på Shakiro, iu vet rundan som jag red då han hoppade rakt ut i snödrivan och trampade av sig ena skon. (Det inlägget här)
Han hade tjurat lite för mamma den här gången med, men det hade ändå gått fint. Man får vara lite bestämd med honom efter den vägen.

Nu till storyn, när mamma och Shakiro var på ca mitten av rundan, då man är så långt hemifrån som mest, där var Shakke lite på tårna, vilket han brukar vara, massa hästhagar och dyl efter vägen.
Ganska nära vägen där på ett ställe står en gammal lada. Idag när mamma och Shakke skulle rida förbi där stod en gammal gubbe uppe på ladan och höll på att skotta av all snö från taket. Shakiro tyckte självklart att det var läskigt fullblod som han är och började trippa på tårna.

Plötsligt
kastar gubben ner ett lass snö och Shakke stegrar sig och kastar sig om i en tvärvändning men tappade då fästet och alla fyra fötterna for undan. Han och mamma dunsade ner liggandes på sidan mitt i vägen. Shakke klev snabbt upp igen men mammas fot hade då fastnat i stigbygeln, hon hade sin westernsadel så dvs inga säkerhetsstigbyglar. Hon lyckades sparka loss foten och höll fortfarande i tyglarna på Shakiro som nästintill stod på bakbenen, hon kunde ju inte tappa honom här, det är ju lång väg hem och trafik. Till slut kastade sig Shakiro loss och drog järnet iväg samma väg som de kom.  Bakom mamma och Shakiro hade en bil stannat, de hade sett alltihop och det visade sig att det var min kompis mormor och morfar. De frågade hur de gick och bad om att få hjälpa till och åka efter Shakiro. Mamma hoppade in i bilen men de hann inte åka långt förrens en tjej som gående med ett dansande fullblod bredvid sig, dvs Shakiro. Några bilar hade blocketat vägen och då tvingat honom att vika av in på en hästgård där denna tjej lyckats fånga honom. Mamma tackade så mycket för hjälpen och tog Shakiro i tyglarna, hon skulle nu leda honom förbi ladan så inte samma sak skulle hända igen.

Och nu till det sjuka! När mamma kom gåendes där med Shakiro dansandes bredvid henne så slutade aldrig gubben att skotta. Ha tittade men slutade inte!

Till slut ropade han på ett typiskt högt gubbsätt: "Blir han rädd för att jag skottar taket?" 
"Jaa!" svarade mamma högt och irriterat tillbaka.
"Det kanske du såg när vi gick omkull här alldeles nyss?!!!"
"Jaha"
svarade gubben och
FORTSÄTTER ATT SKOTTA!!!


Vad tänker vissa gubbar med egenligen?!
Mamma sa efteråt att han antingen måste ha varit senil eller full för något stod inte riktigt rätt till iaf.
Väldigt skönt att allt gick bra iaf, både med mamma och med Shakiro.

Sista chansen nu!Idag är det sista chansen att anmäla sig till Månadensekipage för Februari!
Imorgon lottas vinnaren av den exklusiva intervjun ut, så pass på!

Klicka här för att anmäla dig eller läsa merHoppat med Calle för första gångenJag och Mia, Cantjano's ägare, har länge pratat om att ta oss till ridhuset och hoppa lite. Detta blev idag av och jag hoppade idag Calle för första gången. Jag känner att risken är stor att detta inlägg kan bli en roman, så jag försöker istället att beta av det så kort jag kan.

Han var betydligt piggare och mer på hugget än vad jag hade förväntat mig. Min erfarenhet av honom so far är att när det blir dags för arbete eller paddock dör han av helt. Men tydligen var det ett tag sen han hoppade, så då passade det att kvickna till ;)
Hoppade lite lära-känna-övningar på böjt spår först för att träna på att reglera av ståndet och galoppsprången mellan hindrena.  Det är en tung häst att hålla ihop! ;)

Hur som haver så slutade passet med att vi hoppade får lilla bana med en oxer snett igenom på ca 100-110 cm. Det kändes faktiskt rätt bra och efteråt fick jag massa beröm av Mia om hur jag red honom. Det uppskattas verkligen att få höra! :D
Jag var den av oss tre där som hoppade högst idag med, första gången och allt ;P


Jag saknar dock min Shakkeplutt otroligt. Det är ju honom jag vill kunna träna med =/ <3Lite bilder från det underbart härliga vädret igår. Luften var frisk och solen värmde i ansiktet:Härligaste galoppstigen! :)Mountain Horse Richmond High Rider

Dessa stövlar från Mountain Horse modell Richmond High Rider blev igår mina mina mina! :D

Dem var på en kampanj hemma i en butik i Sundsvall. Jag testade dem under jullovet då jag var hemma och idag var sista dagen på erbjudandet, så då bestämde jag mig och ringde pappa och bad honom att åka och köpa dem. Det sista paret :)

Woho jag har ett par sprillans nya ridstövlar! :) Mina första ridstövlar också, annars har jag mest föredragit ridskor och chaps. Jag har så smala vrister och smalben så jag har aldrig hittat ett par stövlar som har passat. Förrens nu! :)

De tillhörande stigbyglarna med scs3system-plattorna har jag redan. Dem vann jag i en deltävling då jag kvalade till Mountain Horse Ponny Cup med min c-ponny hösten 2007. Vi kom ju till finalen som ägde rum i samband med Inomhus SM i Göteborg den hösten förresten :P
Gud vad tiden går fort. However, nu är dem mina iaf :)


Stöd Wspa, stoppa misshandeln!Stoppa misshandeln och stöd Wspa, det är det minsta du kan göra för att hjälpa till!
Klicka på bilden eller texten om du vill läsa mer om hur du kan hjälpa eller ge ett bidrag.

Och så var dagen till ända


Då var min 20-årsdag slut och allt är stök är fixat. Känns lite sorgligt när man tänker på det, dagen försvann fort och imorgon är en för mig helt ospecielldag, förutom att min älskade barndomsvän Emma Sundling fyller år förstås! :) Min speciella dag rusade förbi.
Nu är det över en timme sedan allt folk, dvs klassen gick hem till sitt och jag kännermig smått slut.

I förrgår fick jag frågan "Du gillar att baka va?" av Petter i klassen. Och hehe jodå jag gillar att baka, helt rätt. Så idag vid lunchen på skolan kom han med en fullproppad kasse från Konsum innehållande bl.a ägg, socker, mjöl, bakpulver drottningsylt, färska bär och grädde. Samt en bakform och en elvisp som hjälp. Där efter sa Petter och dem vid bordet att "Ikväll kl 19:00 kommer vi (klassen) till dig och vi väntar oss hembakad tårta!"

Haha så sedan ca 13:00 idag har jag snurrat runt i köket i smått panik, måste baka, måste hinna städa rummet, måste baka, måste städa. Haha men det gick vägen och prick 19:00 när de första ur klassen började droppa in blev jag klar men allt. Jag bakade två st gräddtårtor med drottningsylt och egengjord vaniljkräm i och färska bär ovanpå. Gjorde också egna munkar, och Robin klassens laktosintolerant fick två st egna kladdkaksmuffins med färska bär på. Det var mycket att stå i och det tog mig hela eftermiddagen, men jag tror det uppskattades väldigt iaf :) Jag har alltså bakat till ca 19 personer idag, tror vi blev runt 16-17, men jag räkande inte så jag vet egentligen inte, och jag tycker fortfarande att det är ett under hur alla 17 fick plats på 7 st stolar. Men finns det hjärterum finns det stjärterum som de säger, så både golv och vardagsrumsbord var också dugliga sittmöjligheter, plus delade stolar förstås. Själv fick jag av någon konstig anledning en helt egen.

Det fikades, dracks kaffe och skrattades en heel del. jag hade tänkt att jag skulle ta någon bild men det hans tyvärr inte med. Runt 21:00-22:00 gick folk hem nöjda och belåtna. Och någon som verkligen är slut i kroppen av dagen är jag! Krupit runt på golvet och hetsstädat och stått och bakat i kökte i ca fem timmar. Kände för att somna med ansiktet i soppan runt fem-tiden då jag blev tvungen att stoppa i mig lite middag och näring. Nu blir det iaf en efterlängtad säng, OCH jag kanske ger mig själv lite sovmorgon imorron, you never know ;)

Stort tack för en underbar dag och kväll klassen, you rock! ♥

Whos day is it? It's mine! :DVad är det för dag idag, är det en helt vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Emelies födelsedag. Hurra hurra hurra!

Hehe yep så är det när man får sjunga för sig själv. Idag fyller jag faktiskt heela 20 år!
Helt sickt, jag är inte ens tonårning längre. Dags att börja känna sig gammal på riktigt kanske? x)

Känns rätt konstigt att fira sin födelsedag utan familjen, dessutom när man fyller 20. Ingen familj och släkt på besök som det annars brukar vara. Men jag har fått överraskningar på posten från både Nicklas, farmor och farfar, Cissi och Mamma ink. jossan, håkke och morfar. Så dom kom ihåg mig iaf ;)

Idag ska jag bara sitta i skolan och låta tiden gå. Har ingen lärare och inget att göra idag :P
Hörs sen! Puss på er :)

Märkeslös sadel - Nej tack!

Rider du med en märkeslös sadel eller någon i prisklass runt en tusenlapp?
Varför då? För att det känns prisvärt, billigt och bra?

Gör din häst en tjänst och klicka på de två länkarna. En billig sadel kan kosta dig hela din häst!

Varför de billiga sadlarna ofta är märkeslösa förstår jag nu, ingen tillverkare vill ge sig till känna för den. Se och lär!

Sadelslakt Del 1
Sadelslakt Del 2

Dagens fråga: Hänga upp tränsDagens fråga lyder: Hur hänger du upp ditt träns?
Snurrar du nosgrimman runt för att hålla ihop allt, använder du någon annan teknik? Eller hänger du helt enkelt bara upp det direkt på kroken? Jag kan avslöja att det gör jag och det funkar fin fint ;)

Men frågan är alltså Hur gör du? :)I sadeln i Leksand igen

   

Då var man tillbaka på hästryggen i Leksand igen.
Minus 17 sa termometern så jag stod länge och velade men tog mig till slut ändå iväg till stallet.
När jag kom till hagen verkade både Cantjano och "Greta" (Energetique vant Gaverland) faktiskt glada att se mig. De kom fram och mötte mig när jag kom i hagen med grimman. Men dem kanske frös och ville in också, inte vet jag :P  Det blev iaf en snabb sväng i skogen. Kinderna frös och mitt vanligtvis bruna hår blev blont av frosten. Cantjano var svårsvängd och verkligen noll kontakt med munnen. Han ville bara gå och titta på allt allt annat. Så det blev mestadels ett mantag och rulla på i galopp bara ;)


Trött Calle och mindre trött Greta ;)


Ett fruset Leksand


Det blonda trasslet uppe i vänstra hörnet är mitt frostiga hår som innan ridturen var brunt :P
Även mobilen fick sig en liten frostskada för en stund :P


Calle och Greta så söta tillsammans :)
Titta vad bruna hästar är fina! Det blir ett helt annat djup i dem på bild :)

Månadens ekipage - Februari

   

Nu tänkte jag sparka igång någonting som jag kallar för Månadens ekipage här på bloggen! :)
Månadens ekipage kommer gå till på det sätt att varje månad kommer precis som namnet lyder ett ekipage att utses. Vem som hellst får vara med, det är hur enkelt som hellst. Man lämnar enkelt en kommentar här nere om att man vill vara med och sedan kommer jag göra en utlottning och den första februari i detta fall kommer ett ekipage att utses. I och med kommentaren nominerar du dig själv och din häst. Men ingen fara det behöver inte vara din häst, det kan vara din sköthäst, favvoponny på ridskolan eller vad som hellst, sålänge du gillar den och det är inte är en bild från google ;)

Den som lottas ut att bli månadens ekipage vinner en exklusiv intervju här på min blogg, ett gäng frågor sm jag redan har klara. Samt att en bild på dig och din favvohäst kommer ligga länkad här på bloggen under hela månaden tills dess att nästa månads ekipage ska utses.
Låter detta krångligt förklarat så är du hjärtligt välkommen att lämna frågor :P


Delta i månadens ekipage:
- Lämna en kommentar nedan med texten "Jag är med" etc.
- Lägg in min bild om månadens ekipage på din blogg och länka till tävlingsinlägget
För att få en extra lott, lägg till mig på bloglovin


That's all! :D
Den 1 februari lottar jag vinnaren, lycka till!

Tillbaka till Leksand

Det var verkligen inte kul att lämna Shakiro och åka tillbaka till Leksand och skolan i söndags. Mitt underbara jullov tog till sist slut, trots att jag inte ville. Tre veckor hemma hos familjen var hur som helst otroligt härligt och jag hann med flera uteritter och tre stycken hopplektioner på Shakiro för min tränare. Hoppträningarna som lillasyster nu tagit över med honom då jag inte är hemma.

Tänk att jag nästan bott fem månader borta från min häst. Det kändes verkligen när jag åkte tillbaka. Gud vad jag verkligen inte ville åka och lämna allt igen. Men utan studier eller vidare utbildning kommer man ju tyvärr inte nånstans här i vår värld.

Söndagkväll då jag kommit fram efter tågresan och måndagen var verkligen hemska, gu vad jag ville hem igen!  Nu idag (onsdag) har det dock börjat stabilisera sig igen, men tänk vad underbart det hade varit att få komma hem igen.

Till helgen eller något tänkte jag knata iväg och rida Cantjano igen. Han är inte alls som min Shakiro att rida eller hålla på med, men det får duga så länge jag är här.
Så nu blir det snart nya bilder och ridturer på en skimmel igen. Jag förstår att det kan vara lite förvirrande för nya läsare som inte hunnit hänga med :P


Till vänster: Min Shakiro
Till höger: Cantjano, hästen jag får rida under tiden jag bor här i leksand

Vem av dem tycker du är finast? :PRidsport på tv

Idag onsdag 5 januari:


 20:55 Hoppning. Världscupen från London
 21:55 Hoppning. Världscupen från Mechelen, Belgien


15 dagar

Jag hittade en rolig lista där man får en liten uppgift varje dag i 15 dagar. Detta ska göras! :D
Slå mig inte på fingrarna bara om jag inte lyckas hålla mig till varje dag, det finns ju annat att göra :P

Dag 1 - Presentera dig och din häst
Dag 2 – Min första häst
Dag 3 - Min största rädsla
Dag 4 - Hur började mitt häst intresse
Dag 5 - Det här finns i min rykt låda
Dag 6 - Det här äter min häst varje dag
Dag 7 - Min favorit grej i stallet
Dag 8 - Min hästs vardags outfit
Dag 9 - Mitt bästa häst minne
Dag 10 - Mina drömmar
Dag 11 - En bild på stallet
Dag 12 - Det här saknar jag
Dag 13 - En nytagen bild och 5 punkter som beskriver din häst
Dag 14 - Varför får ridning dig att må bra
Dag 15 - Något du och din häst är stolt över som ni har gjort!

Pjuxen snörade igen

Nu har hovis varit här och Shakiros avsaknad av sko är nu löst. Shafai och Fedra blev självklart också verkade och på med skorna igen. Besök av hovslagaren är inte billigt alltså. Men en bra hovslagare som man litar på är verkligen viktigt! Precis som de säger "No hoofs no horse" eller nåt liknande :P

Så fort Shakke tuggat i sig höet och jag fått lite lunch i magen blir det en ridsväng.
Kanske tar paddocken idag och jobbar på volt, får la se :P  Just nu ligger det dessutom en liten katt i min famn och kurrar sött, så lunchen kanske inte sker på två sekunder :P


Finns det förresten nåt särskillt som ni skulle vilja läsa om? Ge tips så tar jag upp det :)


Svarar på två frågor

Söta Olivia ställde två frågor till mig, så jag tänkte att jag lika gärna kan publicera dem här med :)
Ställ gärna en fråga du med, det uppskattar jag verkligen! :)

Vad fick dig börja blogga?
Jag började blogga för ett år sedan och jag tror att det hela grundade i att jag ledsnade på bilddagboken :P Jag ville kunna dela med mig av mer text och flera bilder per inlägg vilket en blogg gjorde det möjligt för mig. På en bilddagbok blir ämnet så blandat också så jag valde därför att skapa en blogg som var inriktad på just hästar och allt som har med det livet att göra :)
Men jag har även en helt vanlig vardagsblogg: http://emblems.blogg.se :P


Vilket av din utrustning tycker du mest om?
Åh vilken rolig fråga! :D Jag har mycket i mitt förråd som jag verkligen gillar. Men om jag ska nämna tre favoriter så blir det mitt träns med vita dekosömmar, silverspännen, eggbett med små ringar och strasspannband. Det tränset älskar jag verkligen, det är kanon! :)  Sedan gillar jag min hoppgjord, den är både fin och i kanonkvallité, men tyvärr får Shakke ibland skav av den så jag försöker faktiskt undvika att använda den trots att jag gillar den. Sedan ligger nog mina lamicellbenskydd och sadeln, Prestige Versailles, rätt högt rankad bland favoriterna :) Men helt klart tränset om jag måste välja en.
Ställ gärna en fråga du med, det uppskattar jag verkligen! :)

En januarimorgon

Härliga morgonstund! Imorse vid utsläppet var det verkligen en härlig soluppgång och start på dagen. Väckte igång och släppte ut hästarna som även dem var pigga på dagen :)

Nu när som hellst kommer snart Westin, veterinären, för att vaccinera Fedra (fuxen längst ner)
Så nu måste jag sitta och kika ut genom fönstret lite då och då :P
Edit. Och nu har han varit här, han avbröt mig mitt i inlägget :P
Shafai till vänster och Shakiro till höger


Belle Shafai x (Shakiros mamma)
Till vänster Fedra som vaccinerades, och Shakiro till höger

Kicki'n shoes of

Dagens träningspass var tänkt att bli en runda runt Släda, Stolpås och Pottäng, en runda på ca 9 km med mycket trav och galopp. Jossan (lillasyster) red Shakke där i onsdags och han hade varit lite besvärlig och stått och stegrat för att få vända så jag tänkte det blir bra att han får gå den rundan igen fast med mig ;)
Shakkesponken var pigg och frammåt och travade på med friska steg. Precis som med Jossan blev han längs en viss sträcka väldigt sur och ville vända om flera gånger. Jag kunde komma i både trav och galopp när han plötsligt slirbromsade och ville vända. Och när han inte fick det ställde han sig och viftade med frambenen, högt också, riktiga vildhäststegringar. Men med ett stadigt grepp i förbygeln med ena handen, vässade hälar och morr i rösten kom vi trots allt framåt. Efter detta travade han på med stora friska steg framåt, trots att han tänkte bakåt. Men det är bra när han är så, för om han t.ex ser någonting som han tycker är jätteläskigt så går han fram och förbi det fastän att han egentligen inte vill men bara för att jag driver på.

På ett ställe längs vägen kände han att han förlorat matchen eller nåt för bred plötsligt sur och gjorde ett protesterande hopp rakt ut i diket över snövallen. När han sedan stod där med snö över magen erkände han att hans lilla idé kanske inte var så smart trots allt :P Så det blev lite kravel i snöhavet och sedan ett skutt tillbaka över snödrivan igen som var närmare en meter hög. Själv var jag rädd att vi skulle försvinna när han hoppade ner i diket från början eftersom nästintill alla diken här på ön har blivit dikade och urgrävda så det är som 2-3 meter djupa raviner, så jag trodde verkligen att vi skulle försvinna.

Efter att ha ridit två tredjedelar av rundan märkte jag att Shakiro trampat av sig och tappat skon på vänster fram. Så jag ringde till mamma och hörde hur pass viktig skon var. Men i och med att både skon, snösulan och broddarna var nya och inte ett dugg slitna så ville hon att jag skulle försöka leta rätt på den. Så det fick bli att vända och rida samma väg tillbaka. Letade länge och väl och försökte titta på broddmärkena på vägen vart det saknades broddar och vart dem började igen men det var tyvärr alldeles för svårt att se och sen kom två snöskotrar och förstörde de få spår som fanns att se, så jag antar att skon ligger kvar nedgrävd i den meterhöga snön i diket. Tur att hovslagaren kommer på tisdagmorgon, men onödigt på både skon, sulan och broddarna. Och nu har mamma och håkke dragit iväg till fjällen så jag kan inte heller åka dit med mamma och bilen och simma i diket och leta :P

Istället för att rundan skulle bli närmare 9 km lång blev min runda 1,2 mil i och med att vi fick vända och ta samma väg tillbaka igen.  Det blev himla mycket trav idag iaf för trots den tappade skon gick det fint att trava intill vägkanten. Men han blev himla mjuk och fin i traven iaf kan jag säga ;)


Här nedan har jag ritat en kanonsnygg karta över vår rutt :P


Nattligt annorlunda stallbyte

Eftersom Shakiro är född här hemma hos oss så har han alltid bara bott här i vårt stall, men i natt drömde jag nämligen att jag och Shakke flyttade till ett annat stall :P

Jag kom in i stallet och allt såg fint ut. Vist lite litet var det men inga större problem. Jag läste på namnskyltarna och kom fram till att det stod ca 5-6 st hästar i stallet. Shakiros plats var längst in i slutet av stallgången. Och här började det knepiga. Stallgången var nämligen boxplatsen, det var meningen att hästarna skulle stå på tvären bredvid varandra uppbunden som i en spilta. Shakiros plats var alltid ca 100x60 cm stor, och längst in!
I spiltans bakre del stod en massa pallar och trälådor med prylar skräp och prylar från tidigare stallgästen. Men fine tänkte jag, jag städar undan lite för att göra större plats åt Shakiro. Men inte bara det att det är nog trångt för honom redan, all vår utrustning skulle dessutom få plats bakom honom i hans spilta. Tre st sadlar hade jag och jag tänkte att nu kommer han ju äta upp allt jag äger och har. När jag lämnat honom i hans nya hem och det var dags att åka hem träffade jag stallägaren som DÅ berättade att alla hyresgästerna skulle infinna sig varje vardagmorgon kl 05:15 för utsläpp. Detta tyckte jag var en otroligt korkat idé. Att ALLA 6 hyresgästerna var tvungen att hjälpa till att släppa ut varje morgon, kl 05:15 dessutom när man lätt skulle ha klarat utsläppet själv och då istället vara behövt ha utläppet var 5:e dag. Så nu ångrade jag mig istället i mitt stallbyte. Dagen därpå var det trots allt dags att kliva upp asatidigt och kliva på bussen mot stallet, och där nånstans vaknade jag :P

Även om detta nu bara var en aning knasig dröm så bygger den på att jag nånstans skulle vilja ta med mig Shakke och flytta in i ett nytt stall. Dels för att få känslan av att bli lite självständig tillsammans med min häst och kunna komma honom närmare, men även för att få honom att växa upp lite på egen hand och inte bara hemma hos sin mamma. Men det får vänta :P

Lite väl sent kanske

Hoppträningen i torsdags gick sisådär. Inget som jag direkt ska klaga på och Shakiro skötte sig duktigt och jobbade på som han skulle. Men jag vet inte om det är Shakiro som tycker det är svårt, eller om det är mig det är fel på, för vi kan nämligen inte hoppa rakt på studs och kombinationer med ett språng emellan på träning. Kombinationer på tävling går precis som det ska, och kombinationer med endast två språng eller fler än ett galoppsprång mellan går bra. Men så fort det blir tre eller fler hinder på rad med ett språng eller studs i mellan drar allt åt höger, mycket åt höger! =/

Idag fick Shakiro vila, var med Nicklas idag och såsade lite i soffan som säkert de flesta gör dagen efter nyårsafton. Dock blev jag väldigt ridsugen på kvällen. Funderade på att ta en liten galoppsväng längs vägarna eftersom de bergis skulle vara lite trafik på nyårsaftonskvällen, men 21:30 kändes lite väl sent att rycka med Shakke för att ut och springa :P

Gott nytt år på er! :)RSS 2.0


bloglovin

Placeringar 2012

27 maj 2012 120 cm - 7:a (länk)
6 maj 2012 110 cm - 2:a (länk)
15 april 2012 110 cm - 1:a (länk)
15 april 2012 100 cm - 1:a (länk)
16 mars 2012 100 cm - 1:a
11 mars 2012 110 cm - 3:a
11 mars 2012 100 cm - 1:a
19 februari 2012 100 cm - 4:a


Placeringar 2011

Segrare av SAAF's tävlingschampionat 2011 (länk)
Segrare av Färstachampionatet 2011 (länk)
27 nov 2011 KM förklass 100 cm - 1:a
27 nov 2011 KM 110 cm - 1:a Klubbmästare
9 oktober 2011 100 cm - 2:a
8 oktober 2011 100 cm - 2:a
25 september 2011 100 cm - 4:a
21 augusti 2011 110 cm - 2:a (länk)
13 augusti 2011 100 cm Stilhoppning - 1:a
15 juli 2011 110 cm - 13:e
22 juni 2011 100 cm - 2:a
4 juni 2011 100 cm - 2:a
4 juni 2011 95 cm - 1:a
7 maj 2011 110 cm - 4:a
7 maj 2011 100 xm - 1:a


Placeringar 2010

Segrare av Färstachampionatet 2010 (länk)
3 oktober 2010 100 cm - 4:a (länk)
2 oktober 2010 100 cm - 5:a (länk)
23 juni 2010 100 cm - 1:a (länk)
6 juni 2010 100 cm - 6:a
2 maj 2010 100 cm - 3:a