Startsida ........ Inriktning Häst ........ Inriktning Inredning & Design ........ BLOPPIS!

Vinnare av Färstachampionatet 2010

I lördags var jag och mamma på Färsta (ridklubben) för årets årsmöte.
Upplägget var det samma som varje år. Börjas med smörgåstårta och sedan val av ordförare för mötet. 22 st punkter återstår sedan att ta sig igenom innan hela årsmötet slutligen avslutas med en prisutdelning för årets prestationer :)

Färsta har något som de kallar för Färstachampionatet. Det går ut att på alla tävlingar man tävlar under året, för varje placering får man poäng. Ju bättre placering ju högre poäng. Så under året samlar man alltså på sig poäng för sina placeringar och den som tillslutet av året har högt poäng vinner respektive gren.

Jag och Shakiro vann i år Färstachampionatet för Storhäst hoppning :D
I pris fick vi detta grymt snygga täcke i ull, svart med vita kantband och brodyr.

Ulltäcken är ju helt awsome att ha!







Jag är så stolt över mig och min gos tillsammans. Vi har gjort ett bra jobb :) <3





Home sweet home

Åh så himla skönt det är att äntligen få vara hemma!
Att få sova i min egna säng, äta middag tillsammans med familjen vid köksbordet, ut och rida på min fina fina häst, sitta i soffan och fredagsmysa med familjen, och slutligen få bädda ner sig i sängen och roas åt min lilla katt Spook som leker koja under täcket och attakerar mina fötter :P

Idag är det underbart väder ute, både varmt och soligt. Undrar vad jag ska hitta på idag mer än att bara njuta av att få vara hemma?

Vad ska Du hitta på idag? :)





Helt sjukt känns det

Om sju timmar kommer jag, om allt rullar på som det ska, att vara hemma. Mitt riktiga hemma, hos familjen i Sundsvall. Herregud, det kändes som om det var igår som jag beställde biljetterna. Jag har längtat hem litegrann varje dag sedan jullovet, vissa dagar mer. Alltså varje dag i sex veckor, och idag åker jag hem :S Efter att tågbiljetten köptes förra veckan kändes allt lugnt och min längtan försvann, och idag åker jag hem...Jag måste skynda mig att längta!!

Hehe ne men det ska bli otroligt skönt med en veckas lov hemma. Hemma med familjen, mamma, min lilla katt och min knäppa häst :)

Om en timme måste jag börja bege mig mot tåget. Herregud! Usch jag hatar att resa...
Nu måste det packas klart.





JAG SÖKER MEDRYTTARE TILL SHAKIRO!!



Pga studier på annan ort söker jag nu en medryttare till min fullblodsvalack 2-3 dgr/v. fram till juni. Det är ett piggt och framåt fullblod född 2002, ca 160 cm mkh och hopptävlar upp till 110 cm.
En mycket vaken och alert kille som är positiv till det mesta och anstränger sig för att göra rätt.

Jag söker en medryttare som är över 18 år och som är seriös och engagerad, inte bara i sin egen ridning utan även i hästens utbildning. Han behöver en lugn och stabil men samtidigt tuff ryttare med en lätt och följsam hand. Du bör ha goda egenskaper kring hästar och kan forma din ridning efter vad just den hästen behöver.

Hästen står på Alnö ca 2 km från bron, busshållplats ca 300m ifrån. Eget stall hemma på gården med goda ridvägar i både skog och på väg. 10 min skrittavstånd till paddock och ridhus. Möjlighet till ridning för instruktör.

Medryttaren sökes fr.o.m nu och fram till juni.

Video på finns på youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=rd8B2...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=OnWDiRk_P2k

Bilder finns här:
http://emblems.blogg.se/strongshakiro


Vid intresse eller vidare frågor välkommen att kontakta mig eller min mamma.
Emelie Löfström 070-2725273
[email protected]
Catherine Löfström (mamma) 070-5244676
[email protected]


Bor du i Sundsvallstrakten eller känner någon som du tror skulle vara ämnad för uppgiften, vänligen sprid detta vidare eller meddela mig. Otroligt tacksam på förhand!





Lördag med studentlyx

Hugaligen, att rida i 19 minus är inte det roligaste som finns att göra. Mina stackars små kinder. Jag försökte dra upp halsduken över näsan så gott jag kunde, lär ha sett ut som en bandit på en vit häst, men det är fint ;) Halsduken åkte ändå bara ner i farten så det var inte mycket att glädjas åt ändå.

Till middag idag blev det studentlyx! :D Pass på!, som Robin skulle sagt. Fläskfilé som jag marinerade lite innan stekning, potatiskrocketter och massa bearnaisesås. Grymt grymt gott :D

Och hårfärningen förresten, vilket slöseri på tid, arbete och pengar rätt i sjön. Det blev ingen som hellst skillnad från innan! Där blev jag faktiskt besviken. Men nu vet jag ju iaf till nästa gång att den nyansen inte är någon idé att köpa för den motsvarar min naturliga hårfärg. Att bedömma färgen mot förpackningen är verkligen sjukt svårt. Men inte tycker jag att det blev så som det såg ut på bilden iaf.





Tonar håret

Helu och godmorgon! :)
Det var riktigt skönt att få sig lite sömn. Jag somnade igårkväll med sänglampan fortfarande påslagen så när jag vaknade imorse så lyste den så fint och hade då lyst mig rakt i ansiktet hela natten. Men jag sov kanongott ändå. Lite som solterapi kanske?

Just för tillfället sitter jag med en toning i håret. Man blir lite orolig och fundersam när färgen i flaskan är orange och nästan lyser av sig sjävt. Men färgen heter chocolat och ser på kartongen bra ut, så det blir nog bra ändå ;)

Efter lite lunch blir det att byllsa på sig kläderna och bege sig till stallet och ut och rida. Jättefint väder ute, klart och soligt och väldigt frostigt. Tror det ligger runt -15 eller nåt sånt, inte så farligt men på med kläder ändå.

Nu ska färgen sköljas ur, det här kan bli spännande! ;)





Läggdags

Ne nu är det verkligen dags för sängen känner jag. Ögonen har lite svårt att fokusera och huvudet klagar, för mycket dator I guess. Bara för att det är helg imorgon och jag egentligen kan vara vaken hur länge jag vill så blir kroppen trött nu redan :P Men det ska bli himla skönt att få sova ut imorron :)
Hoppas på fint väder och inte allt för kallt imorgon tack, har ingen större just att rida i -20.

Godnatt på er :)





Dåliga morgonvanor

Jag måste verkligen göra något åt mina morgnar! Jag fattar inte hur jag lyckas VARJE jäkla morgon.
Väckarklockan ringer varje morgon kl 07:00 och jag stänger då av den i sömnen (!)
Jag stänger av larmet och slår på radion, allt detta fortfarande i sovande tillstånd. Och sedan vakar jag igen 07:45, den tid jag borde gå iväg till frukosten i matsalen. Så imorse var det snabba puckar.
Jag fattar inte hur jag lyckas..misslycka varje morgon. Skärpning Emelie!





Ny funktion - Senaste news

Här med meddelar jag att jag har skapat en ny funktion här på bloggen :)
Senaste news kallar jag den och den finns att hitta i högra sidmenyn (endast på framsidan än så länge). Denna funktion skapade jag för att Du som läsare ska kunna få ännu bättre koll på vad som händer här på bloggen. Så nu är det full koll, hoppas att det uppskattas :)


And it looks like this:


La in den här funktonen- 16 februari 2011



2:a bilden

2a bilden: En bild på dig själv.



 

Sådär då så var det avklarat ;)





Happy valentine's day!



Happy Valentine's day mina kära vänner och läsare! :)

Idag har varit en dag med mycket fint väder. Klar himmel, sol och det har glittrat ute hela dagen!
Små snökristaller har under dagen dalat från träden eller nånstans ifrån och på så sätt skapat ett skimmrande glitter i luften. Mycket fint :)

Alla hjärtans dag ja, jag förstår inte varför så många ska klaga på det?
Alla hjärtans dag är helt överskattat. Varför ska man ha en dag då alla ska visa kärlek och känslor när man istället borde göra det varje dag. Vi struntar totalt i denna meningslösa dag.

Detta är väldigt vanliga och återkommande åsikter så fort den 14 februari närmar sig. Men asså, jag fattar inte grejen, varför vara så negativ mot alla hjärtans dag?
Självklart ska man inte visa kärlek endast denna dag utan alla dagar. Men varför ska man då pront dissa denna dag och göra helt tvärt om i kärleksväg och absolut inte köpa något fint, ta en fika, laga en mysig middag eller så?
Dem vill ha kärlek varje dag men gör istället helt tvärt om denna dag, hur mysigt låter det?





1:a bilden

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.

Dåså då tar vi det första steget i min fotolista som jag tänkte avklara. Jag tror som sagt att den inte kommer att bli allt för tråkig då jag har en rätt stort bildskafferi att kunna raffsa och leta runt i. Men om det mot förmodan börjar bli tråkigt så ge mig ett varningens tecken tack! :)
Hela fotolistan hittar du HÄR!


Någon du umgås väldigt mycket med, hmm jag har suttit och funderat endel på det där, vem umgås jag mest med, vem spenderar jag mest tid tillsammans med. I vanliga fall hemma i Sundsvall spenderas den största delen av min tid tillsammans med familjen, pojkvännen eller djuren och då särskillt min häst Shakiro. Men eftersom jag nu bor långt ifrån allt det där så blir det ju svårt. Vilket även hemlängtan talar om för mig då och då.

Här i Leksand spenderas dagarna tillsammans med mina härliga klasskompisar. Men skoldagarna sträcker sig ju inte över hela dygnet utan endast en del av det. Så jag har, sorligt nog, kommit fram till att den jag umgås med mest för tillfället är min dator. Sorgligt men sant.

Min Packard Bell Easynote TJ75 spelar musik för mig, den hjälper mig att prata med mina vänner hemma, den får tiden att gå, den visar internet tv för mig och den är min middagskompis då jag oftast tar med mig tallriken upp på rummet och under den tid jag äter ser på de tv-program jag missat under veckan eller inte har tvkanal för. Så datorn, du är great! ;)








Bloglovin, remember?

Du glömmer väl inte att följa mej på bloglovin va? Klicka här!




Bättre tisdag finns

Idag är ingen bra dag. Kroppen är helt orklös och jag längtar hem nåt otroligt! :(


Göra en fotolista?

Jag ramlade nyss över denna lista som jag själv tyckte verkade rätt rolig. Jag har ju ändå ett rätt stort bildförråd att kunna snoka och raffsa runt i. Är detta något som skulle vara intressant att läsa om?


1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om





Söndagshoppning med Cantjano

  

Imorse klev jag upp 07:00, på en söndag, galenskap jag vet ;)
Mia hade bokat ridhuset kl 09:00 och jag ville gärna hoppa lite så då var det bara att kliva upp. Kl 08:00 stod jag i hennes stall och 08:30 red vi iväg mot klubben och ridhuset.

Jag kan säga att det inte var en av de bästa träningarna jag genomfört. Både Cantjano och jag var helt slut. Jag har fortfarande träningsvärk i magen sedan gymträningen i fredags vilket medför ett stort handikap då det ömmar i varje galoppsprång. Så jag var väldigt svag i kroppen på så sätt, och det kände Calle antagligen av och lägger då av och gör bara det lilla han behöver. Så det var rätt kämpigt idag x)

Vi turades om att hoppa en bana, både på böjda och raka spår. De flesta hindrena låg runt 90 cm och en avslutande oxer på 105-110 cm, alldeles lagom för dagen kände jag :P Han hoppade av lite stort ibland och musklerna bara drog i magen då de var tvungna att spännas och sträckas ut xD
Jäkla gym asså, eller klena mage kanske xD

Dagens ridning och enda aktivitet avklarad redan före lunch, vad ska jag nu göra resten av dagen?





Tidig söndag

Hur många är det som kliver upp 07:00 en söndag egentligen? Jag börjar också ångra mig att jag gjorde det nu. Men ridhuset är bokat kl 09:00 för hoppning, vilket självklart är skoj :)

Hörs mer sen :)





En vanlig ridtur

Red Calle förut idag en sväng. Rätt kallt men otroligt fint och soligt. Inget direkt spännande eller märkvärdigt hände under turen så det finns inte mycket att berätta. Skönt att ha en häst som är totalt skoter och fyrhjulssäker iaf. Skotrarna kan snedda framför eller köra bakom oss när vi galopperar, no problem alls, det är skönt :)

Träffade däremot denna lilla söta krabat i stallet. Hur söt får man inte bli? :)
Jag har smygarskills med mobilen ;)




Gymträning

Igår gjorde jag något som jag faktiskt tror att jag aldrig gjort tidigare, iaf inte seriöst och riktigt. Jag grymtränade! :P Vi har här på skolan rätt mycket gymredskap så igår efter lunchen fick jag frågan om jag ville vara med och träna lite gym senare, så jag hängde på.
Jag tränade en massa ben, biceps, triceps, skuldror, axlar, mage och typ rubbet i flera omgångar och etapper. Ben och överkropp som armar och axlar gick riktigt bra, inge trött i de musklerna alls. Men magen däremot, HUGA, det är en helt annan historia. Gjorde "plankan" och en övning där jag ska försöka hålla upp benen rakt i luften och sedan står en kompis och slår iväg benen och jag måste bromsa upp för att dem inte ska ta i backen.
                                                                                           

De två övningarna tog verkligen, min mage var heeelt slut igårkväll xD Det känns stundsvis som att musklerna skakade av trötthet och ansträngning, och då låg jag helt platt på rygg i sängen och slappnade av xD Men det är nyttig träning och jag har ju fri tillgång till gymmet när jag vill, så den här träningen ska nog fortsätta med jämna mellanrum.





Vinnaren av Månadens ekipage Februari!



Återigen ett stort grattis till Amanda & Nikita som alltså blev månades ekipage för februari!

Här följer nu deras pris, intervjun. Ta er tid att läsa den och klicka även in på länken hon fått här i menyraden till höger och skriv en liten hälsning :)  Och glöm nu inte att du kan vara med och kamma hem titeln för mars. Jag säljer till framåt mitten av februari då det är dags att nominera sig :)
     


Amanda & Nikita
 



Ryttaren:
Namn? Amanda
Ålder? 14
Hur länge har du bloggat? Bara någon månad på denna bloggen, min första hästblogg som jag och min kompis Lovisa (Som bor och tävlar i Belgien) driver tilsammans. Det var hon som startade bloggen.
Varför började du blogga? För att jag tycker det är kul att dela med mig av mina åskiter, framgångar och motgångar. Sen är det alltid kul att höra vad andra tycker också! Jag älskar konstruktiv kritik.
Vad bloggar du om? Hästar mest, men jag rider inte så ofta, då jag inte har någon egen häst, Lovisa har en egen häst så från henne blir det oftare dagens ridpass osv.
Vad är dina intressen förutom hästar? Orientering och mina underbara vänner :) 
 
 
Hästen:
Namn? Nikita
Ålder? 10, född 2001
Ras?
Okänd
Bästa och sämsta egenskapen? Snäll men reser sig om ridläraren ska gå fram och hjälpa till eller om hon tycker något blir jobbigt
Vad tycker hon om (tex bli kliad på halsen, äta morötter mm)? Alla sortes godis hon kan få och att gosa ;)
Vad tycker hon absolut inte om? Arbeta med bakbenen när hon inte känner för det, det är då hon reser sig


Ni:
Hur länge har du haft hästen?
Hon är ridskolehäst..
Hur tränar ni? Mycket hårdträning dressyr, om det är henne jag rider dvs. Mycket skänkelvikningar och tempominskningar.
Brukar ni tävla eller är det något annat som intresserar er? Älskar att tävla Nikita, Har henne i ponnycupen i hoppning och sen vanliga träningstävlingar KM osv.
Vad har ni för mål tillsammans i år? Mer tävlingar, gärna hoppning och högt ;) Hoppas bara att jag inte blir för lång för henne snart :( Jag måste även träna bort att jag ofta tittar ner när jag rider!
 

Övrigt:
Hoppning eller dressyr?
Älska både och!
Sandbana eller gräsbana? Gräsbana
Dressyr eller rida i skogen? Dressyr
Ridstövlar eller chaps? Ridstövlar
Halm eller spån? Spån
Rida i regn eller solsken? Solsken
Benskydd eller lindor? Benskydd
Sadel eller utan? Med på hårdträning, utan ibland för att det är mysigt!
Väst eller utan? Med i hoppning, utan i dressyr



Stort tack till er alla som nominerade sig och ville vara med till februaris utlottning. Det är otroligt kul och det värmer verkligen att så många ville delta. Nu håller vi siktet högt mot nästa månads ekipagetävling! :D





Lottning av Månadens ekipage Februari




Nu har kalendern äntligen hoppat över till den 1 februari och det är dags att kora månadens ekipage för Februari! :) Spännande? Jag håller tummarna för alla!

De pris som ni alla har tävlat om är inte bara titeln Månadens ekipage utan vinsten gäller även en exklusiv intervju om dig och din häst. Denna intervju samt tillhörande bild på dig och din älskling kommer att publiceras här på bloggen och ligga länkat i sidomenyn under hela februari. Hur bra låter inte det? :) Jag kommer att meddela mot månadens slut när det är dags att nominera sig igen till lottningen i mars.

MEN nu ska jag inte hålla på det längre, det är dags att lotta fram och kora månadens vinnare.


MÅNADENS EKIPAGE ÄÄÄRR......AMANDA & NIKITA!!


Jag kommer att kontakta dig via din blogg eller email där du får svara på intervjun och även välja ut den bild du vill representera dig och din sötnos med.


Till er som inte vann denna gång:
Jag är otroligt tacksam och rörd över alla som ställde upp och ville vara med i min tävling!
Misströsta inte för denna gång, chansen finns att du kammar hem nästa månads tävling! :D

Stort stort grattis!!





Shakke-test

Vad heter hästen? Strong Shakiro x
Tycker du den har ett fint namn eller vill du att den ska heta något annat? Det var jag och lillasyster som bestämde namnet. Mamma tyckte Shakir, så ja jag gillar namnet :)
Vad kallar du hästen? Shakke, Shakkeponk, Ponkas, Sponke mm :P
Vad kallar andra hästen? Shakiro eller Shakke
Hur gammal är den? Han är 8 år, men tror att han är 3. Fyller 9 år den 12 juli 2011.
Vilket år/månad/dag föddes den? 12 juli 2002
Vilken färg har den? Brun
Har den några tecken? Bläs, fyra vita strumpor och ett halvt blått öga
Hur hög i mankhöjden? 159-160 cm ca, har inte mätt på evigheter
Är det ett sto/valack/hingst? Valack
Vem red in/utbildade hästen? Jag! :) Med hjälp och assistans av mamma och min tränare

Är hästen bra på dressyr med rätt ryttare?
Det kan han nog vara, men lite vinglig och kort i steget
Hur är den i skritten? Himla trevlig, han knatar på i friskt tempo
Hur är den i traven? Trevlig väven där men lite ostabil i bogarna ibland, han vinkar ut bogen för att göra det lättare för sig
Hur är den i galoppen? Trevlig, svängbar och mjuk som bara den :)
Kan den skänkelvikningar? Yes
Kan den öppna/sluta? Yes
Kan den galoppombyten? Inte över till vänster utan bom, men över till höger byter han av sig själv x)
Ställer den alla ben brevid varandra och håller formen i halterna? Nja där är det lite vinligt :P
Är hästen pigg? Japp precis som jag vill ha det :) 
Är hästen trög? Hehe ne verkligen inte
Är hästen stark? Den lättaste man kan tänka sig. Man rider med sytrådar :)
Är hästen het? Inte het men lite bråttom ibland. Skynda-skynd- skynda går i hans huvud ibland i varje steg av traven :P
Bockar den? Jag skulle kalla det katapulter mot skyn snarare
Har du bockat med den? Han bockade med mig ättare sagt, det var inte min idé
Stegrar den? När han vill kaxa och vända hemåt eller bli rädd för att gå förbi något så
Har du stegrat med den? Svar ja
Sparkar den bakut? Nja ne han skuter rygg mer
Har du sparkat bakut med den? Tja jo
Skenar den ofta med dig/andra? Det har nog aldrig hänt. Han kan sticka iväg några meter om han blir rädd för något bakom honom eller så men han stannar alltid lika fort igen :P 
Har du skenat på den? Nej
Är den tittig? Fullblodshjärna, troll överallt ;)
Har du badat tillsammans med den?
Jajjamen, en riktig storsimmare är han
Har ni hoppat tillsammans? Vi tävlar :P
Har ni galopperat på en äng tillsammans? Ja, men recervation och skräck för bocksprång och luft katapulter 

Hoppar hästen bra?
Ja det gör han väl
Gillar den att hoppa? Absolut det gör han och han försöker verkligen att göra rätt oavsett hur fel man råkar komma. Han är en klippa och löser det. Stannar mycket sällan
Har den bra hoppteknik? Ja det tycker jag nog, men allt kan självklart förbättras
Hur högt brukar du hoppa med den?
Tävlar 100-110 cm, brukar hoppa detsamma på träning ibland lite högre
Hur ofta hoppar du den? 1 gång/veckan, torsdagar. Fast numera när jag bor i Leksand är det ju mamma eller lillasyster som får ta över träningarna. 
Står hästen i box? Nej tyvärr, men stor spilta. Det passar honom bra, annars snurrar han bara runt så mycket
Hur mycket och vad äter hästen? Ett riktigt bra hö, Krafft grund, sojamjöl, flytande e-vitamin och rapsolja
Går den i hagen varje dag? Från ca 07:45-21:30, så mycket som möjligt är bäst
I en stor eller liten hage? Duglig, vi önskar en större men med tjuriga grannar är det svårt
Hur länge går den ute per dag? Ca 14 timmar 
Gillar den att vara ute i hagen? He loves it, särskillt sommarhagen
Har den vindskydd i hagen? Nej men en husgavel och träd

Borstar du hästen före och efter ridningen? Vem gör inte det?
Om hästen blir svettig svampar/spolar du av den då? Har tyvärr bara kallvatten i kranen vid garaget, men jag försöker bortsta, torka och lägger på fleecetäcke för att dra ur fukten
Hur länge brukar ni rida varje gång? I snitt en timme
Hur tycker du att man ska rida för att klara av hästen? Mjuk i handen är väldigt viktigt. Kunna stabilisera och stödja upp honom rak i kroppen. Sväng för skänklarna, inte så mycket tygeltag för då blir det vingligt. Lugn, glad och stöttande :)
Är hästen ridskolehäst eller privathäst? Privathäst. Han skulle inte funka på ridskola. Alldeles för osäker och svag för den miljön. Han är mammas lilla bebis :P

Vem äger hästen? Min mamma
Hur länge tror du att du kommer fortsätta med just den hästen? Han är min ögonsten så han stannar med mig :) <3
Är hästen snäll i stallet?
Han är så fin så fin min lilla älskling :') står lös på gången och trär huvudet igenom täcket själv
Kan hästen stå lös i stallet? Japp, men man måste vara beredd på att han får för sig att hitta på nå tok. Han brukar t.ex släcka lyset själv och blir sedan rädd när det plötsligt blir tvärsvart x)
Måste hästen vara uppbunden? Nej men man måste ha lite koll och finnas i närheten såklart
Håller du på med den i boxen eller i stallgången? Stallgången







RSS 2.0


bloglovin





Placeringar 2012

27 maj 2012 120 cm - 7:a (länk)
6 maj 2012 110 cm - 2:a (länk)
15 april 2012 110 cm - 1:a (länk)
15 april 2012 100 cm - 1:a (länk)
16 mars 2012 100 cm - 1:a
11 mars 2012 110 cm - 3:a
11 mars 2012 100 cm - 1:a
19 februari 2012 100 cm - 4:a


Placeringar 2011

Segrare av SAAF's tävlingschampionat 2011 (länk)
Segrare av Färstachampionatet 2011 (länk)
27 nov 2011 KM förklass 100 cm - 1:a
27 nov 2011 KM 110 cm - 1:a Klubbmästare
9 oktober 2011 100 cm - 2:a
8 oktober 2011 100 cm - 2:a
25 september 2011 100 cm - 4:a
21 augusti 2011 110 cm - 2:a (länk)
13 augusti 2011 100 cm Stilhoppning - 1:a
15 juli 2011 110 cm - 13:e
22 juni 2011 100 cm - 2:a
4 juni 2011 100 cm - 2:a
4 juni 2011 95 cm - 1:a
7 maj 2011 110 cm - 4:a
7 maj 2011 100 xm - 1:a


Placeringar 2010

Segrare av Färstachampionatet 2010 (länk)
3 oktober 2010 100 cm - 4:a (länk)
2 oktober 2010 100 cm - 5:a (länk)
23 juni 2010 100 cm - 1:a (länk)
6 juni 2010 100 cm - 6:a
2 maj 2010 100 cm - 3:a