Startsida ........ Inriktning Häst ........ Inriktning Inredning & Design ........ BLOPPIS!

Leksands Folkhögskola, Design - Avklarad!

Jag gjorde det, jag klarade det och jag segrade!

Det är så man ska se på det! Mitt år på Leksands Folkhögskola utbildning Design är nu avklarad!
I onsdags var det skolavslutning på skolan. Alla elever och lärare samlades i aulan där det sjöngs och apploderades och rektor Anki pratade så fint om vad vi alla lyckats åstadkomma under året. Det blev efter det en gemensam brunch och efter det var det dags att krama adjö till alla lärare, klasskompisar och vänner. Efter alla kramar och lycka-till-önskningar var det dags för mig att packa klart allt på rummet, ner med alla mina saker i flyttkartonger och städa rent efter mig. Igår torsdag kom mamma och pappa runt lunchtid och packade hem mig, jag tog farväl av vackra lilla Leksand och flyttade sedan 35 mil hem igen till Sundsvall.

Jag är otroligt stolt över mig själv och nöjd med mitt år. I augusti innan skolan fick jag som bekant reda på att jag kommit in på utbildningen en vecka innan skolstarten började, då var det många många tankar och känslor som snurrade.      Har du glömt bort hur det lät vid flytten? Läs HÄR!

Jag är som sagt otroligt stolt över mig själv att jag vågade flytta på så kort varsel och att jag klarade av året på egen hand i Leksand, en otroligt mysig liten stad/ort/by. Jag är tacksam för alla nya människor och vänner jag lärt känna under året och jag kommer att sakna er alla.  Tack Leksand!


Några minnesbilder från året:
Första snön 20 oktober 2010


Pepparkakstävlingen i december 2010


Känga skissad av kolMitt fönster som jag faktiskt kommer sakna :P


         
Kommentarer
Postat av: Cissy

Hääärliga bilder, GRATTIS & välkommen tillbaka till Sundsvall! :D

2011-06-03 @ 19:15:24
URL: http://blackiesixx.blogg.se/
Postat av: Gaymasen

Åh vad underbara bilder! Duktigt! Nu vill jag bara heeeem! :DOch ja Sundsvall känner jag en i, men där finns inte läkarprogrammet så det går icke. :)Och vi kan inte ha lock på vårt akvarium då det inte finns någon syrepump utan vattnet blir syresatt av vattenfallet som sitter ovanpå. :)

2011-06-07 @ 20:41:49
URL: http://gaymasen.se
Postat av: Ida

Älskar den översta målningen! du är så duktig! jag fyller ju snart år och då önskar jag mig en målning du har gjort!!! så du vet. ;)

2011-06-27 @ 15:31:00


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:bloglovin
Trackback


bloglovin

Fashionize.se


SoChic.se


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...