Startsida ........ Inriktning Häst ........ Inriktning Inredning & Design ........ BLOPPIS!

Två och ett halvt år

Idag har jag och Nicklas varit tillsammans i två och ett halvt år, eller 30 månader om man hellre vill säga det :) <3

Jag sitter hemma hos honom nu, jag bloggar och han spelar gitarr.  Men för att fira dagen till ära så träffades vi på stan efter att jag jobbat klart på min praktikplats och så gick vi till Stenstans bageri/konditori och fikade :)
Sedan blev det en runda på IN:gallerian. Hejjade på Carro som för övrigt blev förvånad ;)

Men som sagt nu sitter jag här hemma hos min älskling :) Tycker alla kan kosta på sej ett grattis :P

Älskar dej baby :) <333Sitter just nu på bussen påväg hem och ...

Mobilbloggar. Sitter just nu på bussen påväg hem och hörde nyss ett lite roligt uttryck. En kille som pratar lite göteborgska berättar till en annan om sin flickvän. "Hon behöver en riktig kille, hon är värd det. Hon har haft sånna rötägg. Den värsta får man ju fan ett par skor för!"


Inget vidare särskillt

Häjhäj! Eftersom Anna säger att jag ska börja blogga lite oftare så gör jag det nu, fast jag inte direkt har nåt att skriva om. Hmm..sitter och funderar på om jag är lite sugen på popcorn eller inte :P men popcorn är inte samma sak utna nicklas, det är lixom våran grej. Och så börjar faktiskt redan bli lite trött oxå, så vet inte, sängen eller popcorn, sängen eller popcorn? Fast jag har ju å andra sidan en påse godis att välja mellan oxå. Var på Ica med mamma förut och då hade dom 4,90:-/hg på lösgodis, så jag var ju lixom lite tvungen att köpta lite "liiite". Brukar alltid lyckas bli mer än vad man tänkt sej från början av nån konstig anledning ;)

Saknar oxå min lilla älskling som fått nojja på att fota fåglar :P och så gillar han inte att jag säger lilla älskling, men det låter ju gulligare så ju :P  Puss på dej gubben <3


Dock har han ljust hår nu, och jag brunt, men det är inte så noga, samma kärlek ;) Mysig bild från i somras <3

Kvällsfika i soffan

Det där med att blogga från mobilen verkar funka sidådär :S
Inläggadet delades upp i tre delar :S  Aja skriver det igen här istället :P

Hejhej. Sitter i soffan och har precis ätit upp mitt kvällsfika.Gjorde mej två ostmackor och en extra lyxig kopp med chai-the. Men honung, grädde och lite malen kanel på toppen :)  Nu sitter jag iaf och toppar på Håkans Bar på kanal 5, men det är bara bara tok. Inget vidare måste jag säga.

Aja det var vad jag hade att säga :)
Nya pjux?

Funderar på att införskaffa dessa dojjor, vad tycks? 

Åsikter uppskattas! :)Uppdate 17 mars: Igår när jag gick tillbaka för att testa skorna och faktiskt tänkt köpa dem så hade dom all of a sudden flyttats till rean, halva priset. Och precis den storleken jag skulle ha var såklart slut. Mina skor :(


Dagens..

Idag har jag varit på Kungsnäs och hopptävlat. Gick väl sisådär, massa titthinder ;) Nu sitter jag med blekning i håret, men får se om det ens tar nåt xD får antagligen bli en sväng förbi willys imorron för mer.


Dagens humör:
   Helt okej
Dagens mående:   Bara bra
Dagens borde:   Uhm, inget särskillt tror jag
Dagens frisyr:   Ridhjälm och mössa
Dagens smink:   Det vanliga..ja som på bilden då typ :P
Dagens klädsel:   Tävlingsridkläder, mysbyxor
Dagens planer:   Tävla, bleka håret
Dagens materiella vill ha:   Räknas brunt hår som material? :P
Dagens fundering:   Tror jag frågade mamma om nåt förut, men kmr inte ihåg nu
Dagens beroende:   Inget särskillt faktiskt
Dagens tråkigaste:   Att inte ha en till förpackning blekning
Dagens längtan:   Inget särskillt direkt, men att träffa Nicklas vore mys
Dagens superlängtan:  Oj superlängtan? Ingen :P
Dagens tidning:   Inte kollat i nån
Dagens låt:   Ingen än, blir väl nån start ;)


Inredningssidan

Har lagt upp ett rolig gör-det-själv tips om hur du enkelt kan göra en skål av en virkad duk på Inriktning Inredning     Lätta och tydliga steg för steg-anvisningar.  Bli inspirerad!

Pulkarejs i Sidsjöbacken

Ja igår var det Guldtrofétävling på skolan, dsv tävling om vilken klass som får gå först ut på trappen på studentdagen. Den här gångens tävling höll till i Sidsjöns slalom/pulkabacke där fyra klasser år gången skulle åka två och två på en liten pulka och tävla om att komma först ner. Plus att klasserna skulle vara utklädda. Dock var det inte direkt många som jag tyckte var utklädda nog, men jag och min klass var iaf klädda till tänderna som, tanter. Kjol, blus, kofta, handväska, sjal, stora brillor, tantmössa, ja you name it. Vi fick nog rätt många skratt. Var väl en helt okej dag, kallt blåsigt men rätt okej. Bäst var iaf när man var hemma igen ;)


RSS 2.0
bloglovin

Fashionize.se


SoChic.se


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...