Startsida ........ Inriktning Häst ........ Inriktning Inredning & Design ........ BLOPPIS!

Vit chokladkladdtårta

Igårkväll låg jag i soffan och tittade åter på Halv åtta hos mej som går mån-tors kl 19:30 på 4:an. I gårdagens avsnitt var det en studenttjej som stod för menyn och hon lagade faktiskt rätt annorlunda och inspirerande mat. Men något som jag verkligen fastnade för var efterrätten! En vit chokladkladdtårta med varma hallon! Den måste jag verkligen prova att göra, och den verkade faktiskt väldigt lätt att röra ihop. Fast nu när jag lägger upp receptet här så lär ju Anna hinna göra den före mej, men det är okej :)

Länk till receptet
Länk till hela avsnittet


Valentine's day

Glad alla hjärtansdag :)
Och särskillt till min älsklingsNicklas som jag spenderat hela min dag tillsammans med. Likaså igår och på fredagkväll, men särskillt idag på alla hjärtansdag :P
Vi vaknade, kramades, gick upp och åt frukost, sedan fick baby valentine's present av mej och vi åkte sedan till birsta. Det största målet med birstaturen idag var att Nicklas skulle hjälpa mej att hitta en parfym som både han och jag gillade, jag ville ha honom som dofthjälp ;) Och sedan ta en mysig fika tillsammans, men vi var för mätta sen frukosten så det blev ingen fika. Men en parfym blev det iaf. En ur Dolce & Gabbana's nya kollection, närmare bestämt Nr. 3 L´IMPÉRATRICE. Dyr var den men vi båda fastnade för den och söt som min Nicklas är så var hans valentine'spresent att betala en del av den. Tack gubben :) <3

Bjuder er på en bild på min fina baby :) <3
Jag älskar dej! <33

Båda bilderna är miniatyrer, så klicka för större bild.


Våren påväg?

Idag är en underbart vacker dag! Solen skiner och snön droppar på fönsterbrädan. Jag vet inte riktigt hur varmt det är ute men termometern i solen visar +7 och termometern begravd i snön på balkongen visar +0,6. Men det är ju inte -25 iaf, och det är jag glad för :P  Nu börjar jag bli bländad här i soffan oxå.

Jodå en härlig dag är det. Mindre kul är att jag har ont i huvudet och nacken..som vanligt. Det är nog inte så många som vet om det, men jag har problem med nacken när jag sitter i skolan. På något sätt måste jag spänna mej i nacken, men har ingen aning själv hur eller när. Jag får ont i huvudet och blir väldigt yr av det, oftast så yr att om jag tittar nedåt blir jag illamående. Riktigt jobbigt. Är mer eller mindre varje dag. Och imorse kände jag av det redan imorse och då blir det inte direkt bättre av skolan. Jag fattar inte hur jag spänner eller låser mej :S och när det väl börjat får jag inte bort det heller =/  Hemma har jag inget problem alls av det.

Aja anyway, imorron ska jag till tandläkaren. Ser inte fram emot det!  Är förvisso bara en undersökning, men lär ju som vanligt få höra: Jahadu Emelie, det här var ju inte bra inte. Fyrahundra hål (minst), du får nog komma tillbaka och laga dem..mohahaha!


RSS 2.0
bloglovin

Fashionize.se


SoChic.se


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...