Startsida ........ Inriktning Häst ........ Inriktning Inredning & Design ........ BLOPPIS!

Nu kommer fölet när som helst

Ni vet Shafai, Shakiros mamma, vi betäckte vi henne förra sommaren med fulldblodshingsten Mr Carrera (e. Eighy Eighy Keys). Jag har varit dålig att uppdatera denna kategorin och resan under dräktigheten, men det händer ju inte så mycket under de elva månaderna mer än att magen blir hur stor som helst nu på slutet.
 
Nu iallfall har Shafai gått 15 dagar över beräknad fölning och nu är det verkligen på gång. Hennes ljuver är stenhårt och det rinner helt vit mjölk hela tiden längs bakbenen på lillstackarn, magen är stor som ett hus nu och i dag har hon även fått vaxproppar. Vi tror att fölet kommer inatt! :D
 Shakiro kommer bli världens roligaste storebror tror jag :P

Glad midsommar!

Glad midsommar! Hoppas ni har  haft en härlig dag i finvädret! :)
 
Själv började jag dagen med en ridtur i solen. Red till Aldernäset och galopperade på de gröna ängarna. Alltid lika kul att galoppera ikapp lite med bilarna på vägen bredvid. Brukar vara särskilt uppskattat av barnen i baksätet ;) Därefter lite sillunch med familjen, middag och ska nu strax bli upphämtad av bästa Cissi, plocka upp Linnéa och därefter åka ut till sommarstugan och grilla marshmallows och s'mores på stranden :)
 
 
Morfar och mamma hade förresten lite missförstånd i komunikationen förut när morfar skulle åka hem.
 
Mamma: Vill du ha med dig lite syrener hem?
Morfar: Nej det har jag hemma!
Mamma: Nej det har du inte, du bor ju i lägenhet?
Mamma gör ett nytt försök: Vill du ha lite syrener?
Morfar: Nej fan jag har så mycket hemma att äta upp!
 
Inte så lätt alla gånger ;)

 
 

I lilla Leksand och Dalarna är midsommar årets största fest. Verkligen ALLA samlas runt den där stången i Gropen. Helt sjukt men så äre. Jag menar någon annan som råkat på en sån här skylt förut? Nope händer bara i Dalarna ;)

Mitt hjärtas fröjd ♥Testinlägg - nya verionen av blogg.se

Jag har blivit utvald till att bli en av de testförarna av blogg.se's nya verion som inom kort kommer att lanseras. Gör här med ett testinlägg så jag ser att allting fungerar.


Vad är väl en bal på slottet?
Skitväder, ordagrant
Guuud vilket jäkla skitväder det är!! Det har regnat snart fyra dagar i sträck, katterna vill gå ut men vänder lika snabbt i dörröppningen och hästarna blir helt knäppa ute i hagen så dom får för det mesta komma in redan vid middagstid. Hallåå juni är du där??


Produktutvärdering: Dip-in removerBild lånad från almasgoodies.com


Dip-in remover! Jag säger bara det och måste verkligen få tipsa er om denna fantastiska produkt! Glöm allt kladd med bomullstussar och aceton, allt slit och gnuggande för att få bort lacket runt nagelband och kanter, ty framtiden är här!

Dip-in remover är precis vad det låter, en burk innehållande en svamp och removervätska. Stoppa ned fingret i burken och på endast några sekunder är lacket long gone, inte ett spår kvar, allt borta på ett kick!

Med dip-in remover slipper du helt gnuggandet med bomullstussar och dyligt som skapar friktion mot nagelytan och därför skadar/försämrar nageln. Dip-in remover är acetonfri och innehåller ingen olja, färg eller parfym som kan orsaka missfärgningar eller lämnas kvar som resten på nagelytan.


Tro mig när jag säger att jag aldrig mer kommer stå och gnugga och slita något mer ever again! :D
Finns på Åhléns för 59 kr.

Och då innehållet i burken är slut tar du enkelt ur svampen, tvättar den, stoppar tillbaka och fyller på med vanlig nagellacksremover från Depend. Du behöver alltså inte köpa en ny burk om du inte vill :)Sommarshopping
Produktbeskrivning för bilden:

Jumpsiut, H&M 149:- (hittade dock inte bild på den exakta)

Tunn skjorta med nitar på kragen, Cubus 249:- (jag hittade för halva priset)

Bikini, finns i gul, blå och rosa, H&M 49,50:- per del

Proffs Argan oil/Moroccan oil, H&M 49,50:- (doftar gudomligt)

Depend Dip-in remover, Åhléns 59 kr (helt fantastisk!!)

RSS 2.0
bloglovin

Fashionize.se


SoChic.se


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...