Startsida ........ Inriktning Häst ........ Inriktning Inredning & Design ........ BLOPPIS!

Parfym-minnen & DATE Everyday escape



Idag köpte jag en ny parfym, detta allt för att jag imorse då jag klädde och gjorde mig i ordning kände att jag inte alls hade något parfym som passade varken min outfit eller mitt humör för dagen. Jag har flera gånger luktat på den plommonlila, T, och den ljusblåa, E, men aldrig riktigt bestämt mig om vilken jag gillar mest eller slagit slag i saken. Men idag sprang jag in på Rusta i förbi farten och köpte mig den ljusblåa, Everyday Escape.


Dangerously Delicious är en kryddig, orientalisk doft där svarta vinbär, jasmin, bergamott gör sällskap med vanilj, patchouli, trä och citrus. En fyllig och varm doft med feminin ton.

Absolute Attraction
doftar av feminina toner av ros, jasmin, liljekonvalj och sandelträ. Det är en doft som är lätt att ta till sig och lätt att tycka om.

Truly Treasured
är en sprudlande och charmig doft med bland annat hallon, jasmin och viol. Truly Treasured är svår att motstå och lämnar inte någon likgiltig.

Everyday Escape
har inslag av uppfriskande citrus, persika och fresia som balanseras av varmt trä. Det är en frisk doft och passar för alla tillfällen.



Detta fick mig att börja tänka på parfymer från förr och vad de ger en för minnen idag. Parfymminnen med andra ord. En parfym som väcker allra störst minnen för mig är DATE Love.
Jag har haft flaskan stående i garderoben sedan högstadiet där den än idag står kvar med en liten skvätt på botten som jag inte haft hjärta att göra av med.

Då jag ibland går och luktar på
min undangömda Date Love får jag alltid ett pirr i magen. Ett pirr djupt ner i maggropen som jag kopplar till nervositet, förväntningar, spänning, killar och mina gamla blåa jeans. Det är högstadiet jag pratar om och jag gick i sjunde klass. Men allt detta sitter kvar i parfymen än idag :P


Har du något särskilt parfym-minne? :)









         
Kommentarer
Postat av: emma

svar: Överdrev på den sista, jag kanske kommer få ett snyggt hus, men inte största, jag kommer få en familj men absolut inte den perfekta men tänk vad skönt det skulle vara att ha perfekta barn ända från början som aldrig kladdade, aldrig skrek eller grinade och som bara satt som änglar. haha, drömmer mig iväg :P Eller typ att jocke skulle komma hem varje fredag med tio röda rosor med en lapp där det står något nytt varje gång om hur mycket han älskar mig. haha, åh herregud haha!

2012-04-13 @ 23:55:30
URL: http://emmaadanielsson.blogg.se/
Postat av: Gaymasen

Ja jag såg att flera hade kommenterat det om honungen. Häftigt! Men det känns ju ändå fräscht med något nytt. Haha.. ;-D

2012-04-15 @ 13:43:13
URL: http://gaymasen.se
Postat av: Daniella Book

Härligt! Jo det är toppen med mig!:)

Händer idag då?

2012-04-17 @ 18:45:31
URL: http://daniellabooks.blogg.se/
Postat av: Victoria

När jag var ung (yngre) så var det fahrenheit som gällde, luktar skit idag haha men man blev helt galen i det då... Bra val med E förresten (:

2012-04-18 @ 16:34:05
URL: http://parfym-online.nu/
Postat av: Anna

Skulle behöva lite nya parfymer! :)

sv: Härligt, kram!

2012-04-18 @ 19:57:58
URL: http://aannaf.blogg.se/
Postat av: HAKUNA MATATA

De luktar så gott!

2012-04-18 @ 21:52:35
URL: http://sofiafrandberg.blogg.se/
Postat av: emma

Men gud, ja date parfymerna är verkligen minne. Eller DKNY green apple då tänker jag på Erika, för när vi skulle kolla på studentlägenhet på grönborgsgatan så satt vi på trappen utanför hedbergska och jag fick låna lite & jag kopplar den sååå mycket med henne och sen date som man hade då man var "liten", man hade ju hur många dofter som helst, men använde dom nästan aldrig :P

2012-04-20 @ 22:00:07
URL: http://emmaadanielsson.blogg.se/
Postat av: Gaymasen

Passa min tunga? Om jobbet? eller vadå? :P

2012-04-21 @ 11:23:35
URL: http://gaymasen.se
Postat av: Klara

Vad roligt med ett sådant parfymminne! Jag kopplar Dangerously Delicious till Thailand - varma kvällar, solsken och vita stränder. Glad att den doften fick hänga med dit!

2012-04-21 @ 16:59:54
URL: http://klaragenberg.blogg.se/
Postat av: ericap

Lust med ett bloglovin byte? :)

2012-04-22 @ 16:08:53
URL: http://ericap.blogg.se/
Postat av: E R I C A P

Hej!



Jag har en tävling på min blogg! Och det skulle uppskattas om du ville delta!



Fakta hittar du på den här länken ! http://ericap.blogg.se/2012/april/tavling.html#comment

2012-04-22 @ 20:57:58
URL: http://ericap.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



bloglovin
Trackback






bloglovin





Fashionize.se


SoChic.se


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...