Startsida ........ Inriktning Häst ........ Inriktning Inredning & Design ........ BLOPPIS!

Leksand - Den sista återkomsten

Vist har rubriken en viss klang av någon maffig och storstilad film? Men nu är inte fallet så :P
Efter tre veckor hemma har jag nämligen kommit tillbaka till skolan i Leksand igen. Leksands Folkhögskola (reklam reklam) ;P  Nu är det bara 17 dagar kvar för mig här innan mamma och pappa kommer och packar hem mig och alla mina saker igen. Så igår var det nog sista gången som jag tog tåget ner hit. Den sista återkomsten, ja det lär nog vara det på ett bra tag alltid eftersom jag hoppas på att komma in på Mittuniversitetet eller få ett jobb till hösten. Men Leksand kommer helt klart att vara ett framtida semestermål!

MEN nu ska vi inte börja sörja i förskott! :)

För att göra mig lite hemastadd här igen så har jag idag städat och röjt på rummet och sommrat till det lite. Det är verkligen mycket grönare här än vad det är hemma i Sundsvall, där är björkarna precis utslagna och fortfarande alldeles ljusgröna. Här i Leksand växer och frodas det för fullt. Verkligen härligt igår när jag gick från tåget och jag kände att det luktade blommor ute, det var länge sen :P

För att sommra till det på rummet idag gick jag ned till Siljans strand och plockade några små stenar i ljusa vit/gråa nyanser och plockade sedan på mig ett knippe liljekonvaljer. De har inte börjat blomma än, men lite grönska och växtlighet behövs alltid på rummet, oavsett blommor eller ej! :)                                                                             


         
Kommentarer
Postat av: emma

Åh, vad mysigt! :D Om två veckor (eller en vecka...) Så kommer jag ner och kollar till ditt somriga rum. Längtar tills jag får träffa dig! :)

2011-05-16 @ 19:14:40
URL: http://emmaadanielsson.blogg.se/
Postat av: ellen

mysigt :D

2011-05-16 @ 22:31:14
URL: http://duumbass.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:bloglovin
Trackback


bloglovin

Fashionize.se


SoChic.se


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...