Startsida ........ Inriktning Häst ........ Inriktning Inredning & Design ........ BLOPPIS!

Matfors ryttarförening 21 augusti 2011

Här kommer änligen resultaten från tävlingen förra helgen! :)
Jag valde ju som sagt att göra ett klassbyte och avstå från att debutera 120 cm då Shakiro inte känts tillräckligt pigg, framåt och motiverad på hinder de senaste två träningarna och den senaste tävlingen. Så jag valde att avstå 120:n för att undvika att något skulle gå snett. Jag behöver mer hjälp från Shakiros sida ifall vi ska ta oss runt och över ;)

100 cm Bed. A:0+A:0
Dålig ridning utav mig, alldeles för avslappnad och slamsig. Jag börjar ta 1m:n alldeles för givet. Shakiro var också han alldeles för ofokuserad. Han ser inte heller något allvar i denna klass och hoppar därför inte upp sig utan tar hindrena platt som en osthyvel och har bråttom bråttom och när jag inte gör vad jag borde göra åt det så går det som det går. Petade frambommen på en oxer in på linje med sex språng emellan och gick efter rivningen allt fortare och avslutade räcket ut på 5,5 språng istället för 6. Så två rivningar varav ena riktigt rejäl. 8 fel vilket jag helt får skylla på min dåliga ridning. Ofokuserat ekipage!

110 cm Bed. A:0+A:0
I denna klass skärpte jag min ridning markant och Shakiro börjar äntligen titta på hindren och försöka läsa av hur han ska lösa dem (vilket han fullkomligt struntade i förra klassen). Fick ett bra flyt i omhoppningen men kom stort på de båda oxrarna så jag fick morra/ryta till för att få honom att ta i och hoppa av stort. Riktigt tur att den sista bakbommen låg kvar!
Då jag gått i mål ropar speakern ut mig som den nya ledaren i klassen och detta höll sig till klassens slut. Alla trodde att jag vunnit (inklusive jag) och började gratta osv. Men då precis innan de skulle kalla in till prisutdelning gjorde de en ändring på ett tidigare ekipage som hoppat i mitten av klassen men som det strulat med tiden eller något. Så då de skulle kalla in segraren (vilket alla trodde var jag) så istället för att höra mitt eget namn hade det här tidigare ekipaget tydligen haft snabbare tid (frågan är hur det blev med tidtagningen där, dator eller manuellt). Så hon vann iaf. Jäkligt snopet måste jag säga! Men så var det med det och en andra plats är jag otroligt nöjd över självklart, mest för att vi gjorde denna klassen betydligt bättre än förra.


Den sista svängen (rödvita oxern) blev som sagt lite fel, var inte meningen att svänga av så tidigt och tappade därav ett språng innan avhoppet. Med med lite extra hjälp med rösten så lyckades vi klämma av ett stort ;)


Bilder ut filmen:Tar i och galopperar på i omhoppningen :P
Det stora språnget på sista hindret i omhoppningenBilder fotade av Lilly Blomqvist:Min fina häst! :)


         
Kommentarer
Postat av: Elin (:

sv :)

2011-08-26 @ 21:53:45
URL: http://ellolavich.blogg.se/
Postat av: emma

svar: Ja, det var kul. Höll på att gå in i väggen fast tvärtom för att det inte hände någonting :P Men nu har jag massa planer och energi för att vara ledig en månad till ;)Men om man duschar på kvällen och sedan går och lägger sig efter några timmar så ser håret ändå otvättat ut då man vaknar för att det står ut åt alla håll :P

2011-08-26 @ 23:11:11
URL: http://emmaadanielsson.blogg.se/
Postat av: mysan

Tjenare ! :)

Vad ska du göra för skoj hela helgen då? :)

kram

2011-08-27 @ 00:06:20
URL: http://myedenvad.blogg.se/
Postat av: M A D E L E I N E

Fina bilder!

SV. Tack snälla du, så glad jag blir:)

allt bra med dig?

kram!♥

2011-08-27 @ 08:36:11
URL: http://thisismytimetoshine.blogg.se/
Postat av: neli

åh men tack =) va glad jag blir hihi.

hoppas allt är bra med dig =)

2011-08-27 @ 11:24:07
URL: http://iamsofashion.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:bloglovin
Trackback


bloglovin

Fashionize.se


SoChic.se


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...