Startsida ........ Inriktning Häst ........ Inriktning Inredning & Design ........ BLOPPIS!

En solstråle too many

Heeeej Emelie hääär!! :D (uhm ursäkta men vem är du?) Förlåt jag vet att det var hemskt länge sedan jag skrev något nu. Men det är ju sommar! Ute i solen, svettas och äta glass! Inte ska man sitta inne och häcka framför datorn då eller? Inte jag iallafall.

Enyway nu när jag lika gärna sitter här kan jag berätta om mig dag. Intresserad? Någon? Bäst för er för jag berättar ändå! :)   Det är toppenväder här, stekande sol och galet varmt. Detta i sin tur innebär att jag med familj har två dagar i rad flytt till stranden. Alldeles för varmt att vara hemma. Måste ha vatten, måste få fläktande friskluft! Två dagar i sträck vid stranden ca 3,5 h per dag verkar tydligen blivit lite för mycket för mig. Jag brukar aldrig bränna mig, och då menar jag ALDRIG. Med undtantag för idag. Efter gårdagen var jag röd i ansiktet vilket jag tyckte var rätt ovanligt men Fine jag solar helt enkelt bara med en t-shirt över huvudet. Ansiktet har klarat sig prima idag, men magen, smalbenen och bröstkorgen sticks :S Men brun är jag iaf. Lillasyster tycker det ser ut som att jag har spraytanat mig. Billig spraytan säger jag ;)

Ne imorron måste jag nog skona min kropp och hålla mig borta från stranden. Får sätta mig i frysen här hemma istället ;)

Jag har solat idag, har du? ;)
Om du hittar en blå freestyle

Jo'o då jag håller fortfarande på att städa, röja och rensa upp på rummet. It never ends!!!!!!
Men äntligen är alla flyttkartonger jag hade med mig från Leksand tömda, ihopvikta och nedstuvade i garaget. Nu är det endast lite prylar på golvet kvar och att rensa och sålla lite i garderoberna. Och nog var det allt ett tag sedan det hände sist, allt för länge sedan fick jag erfara idag.
Då man hittar en blå freestyle med tillhörande kassettand i sin garderob, då är det dags att rensa!
Nu när jag tycker att jag har rensat och endast sparat det nödvändigaste.
Undrar vad jag kommer skratta åt nästa gång?Drömmar om en skisshörna forts.

Dagens shoppingtur med mamma var mycket mysig, ingen otålig lillasyster som tjatar om att gå hem eller gå vidare när jag och mamma testar, provsitter och tittar på inredning. Jag har en lillasyster som istället intresserar sig för skor, vilket det inte finns särskillt gott om på Ikea ;)

På Ikea kikade jag på mina drömmar inför skisshörnan som jag tidigare pratat om. Jag provsatt idag arbetsstolen SNILLE som jag funderat på till min skisshörna. Den var kanonskön att sitta i och kommer att bli helt perfekt. En sådan med en "fårplutt" (sittdyna med fårullsimitation) på kommer helt klart att införskaffas! Så snart jag lyckats packa upp alla flyttlådor och fått tomt på rummet. Jag känner på mig att det tyvärr kommer att dröja ett tag ;P


Produktbeskrivning för bilden:

OLEBY arbetslampa - 99:-
DEKAD väckarklocka - 79:-
SNILLE arbetsstol - 229:-
BERTIL stolsdyna - 59:-
FICUS NASASJA krukväxt - 59:-
PHALAENOPSIS krukväxt - 69:-

Samtliga är från Ikea

Shoppingtur med mamsen

Nu bär det alldeles strax iväg på en shoppingtur till Birsta med mamsen.
Bara hon och jag, det var länge sen :)Grattis Spookie ♥

Kan ni gissa vem som fyller år idag då?
Jo det gör Spookie! Hela 1 år fyller hon, mitt lilla knytt :')  Och liten är hon verkligen. Nästan hälften så stor som sin bror Knaster som förstås också fyller år idag. Min lilla dvärgmisse :')

Kommer ni ihåg hur jag kämpat och stödmatat för att hon skulle överleva? Läs det inlägget HÄR!


 
                                                                      


I'm literally melting

Vaknade och ser att termometern visar 28 grader inne, no wonder att man vaknar av att man smälter av sängen. Undrar vilken sten man ska söka skydd under idag? Mamma pratar om stranden men är det verkligen svalare att ligga där undrar jag. Men som mamma säger: Du ska inte klaga på värmen!
Nejdå I will not, men inomhus är väl en helt annan sak? Puuh..
Arbätsformädlingän

Home sweet home är riktigt härligt!  Inget behov av att sitta och räkna dagarna jag har kvar innan jag måste åka igen eller så längre, nu är jag hemma på riktigt :) Jag gillade Leksand, jag trivdes där så tro inget annat, men hemma är ändå alltid hemma, there's only one!

Idag är det arbetsförmedlingen som står på schemat, inte lika glamoröst kanske, men då skolan är slut är det Hello inskrivning på arbetsförmedlingen som gäller igen. Oavsett vad man ska göra i framtiden, studera vidare osv så är det alltid bra att vara inskriven och det så snart som möjligt. Jag hoppas det går rätt fort iaf, men det beror väl på mig och hur snabb jag är på att knappa och ha mig på datorn där. Att ta mig in till stan ska jag göra tillsammans med min kära vän Cissi :D
Henne har jag då verkligen saknat under min vistelse i Leksand. Cissi och jag har varit väldigt nära vänner sedan vi fortfarande hade stödhjul, och så ska det också fortsätta (vänskapen alltså, inte stödhjulen! umh..yeah you got it)

Yay for Sweden!

Hej kära vänner och trevlig nationaldag på er! :)
Dagen till ära har jag klippt gräsmattan, packat ur en halv flyttlåda och ska ikväll iväg och bygga sommarhage till hästarna. Inget extra festligt tyvärr, men jag fick iaf min önskan igenom om att laga nåt lite godare till middag. Kött, pommes, sås och en god sallad blir resultatet av detta.
Det ska bli gott, det var nämligen rätt länge sen för mig :)   Hur firar du en nationaldag?
   Äter du jordgubbar, bjuder till middag, går på utflykt,
   eller firar du inte alls?


Leksands Folkhögskola, Design - Avklarad!

Jag gjorde det, jag klarade det och jag segrade!

Det är så man ska se på det! Mitt år på Leksands Folkhögskola utbildning Design är nu avklarad!
I onsdags var det skolavslutning på skolan. Alla elever och lärare samlades i aulan där det sjöngs och apploderades och rektor Anki pratade så fint om vad vi alla lyckats åstadkomma under året. Det blev efter det en gemensam brunch och efter det var det dags att krama adjö till alla lärare, klasskompisar och vänner. Efter alla kramar och lycka-till-önskningar var det dags för mig att packa klart allt på rummet, ner med alla mina saker i flyttkartonger och städa rent efter mig. Igår torsdag kom mamma och pappa runt lunchtid och packade hem mig, jag tog farväl av vackra lilla Leksand och flyttade sedan 35 mil hem igen till Sundsvall.

Jag är otroligt stolt över mig själv och nöjd med mitt år. I augusti innan skolan fick jag som bekant reda på att jag kommit in på utbildningen en vecka innan skolstarten började, då var det många många tankar och känslor som snurrade.      Har du glömt bort hur det lät vid flytten? Läs HÄR!

Jag är som sagt otroligt stolt över mig själv att jag vågade flytta på så kort varsel och att jag klarade av året på egen hand i Leksand, en otroligt mysig liten stad/ort/by. Jag är tacksam för alla nya människor och vänner jag lärt känna under året och jag kommer att sakna er alla.  Tack Leksand!


Några minnesbilder från året:
Första snön 20 oktober 2010


Pepparkakstävlingen i december 2010


Känga skissad av kolMitt fönster som jag faktiskt kommer sakna :P

RSS 2.0
bloglovin

Fashionize.se


SoChic.se


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...