Startsida ........ Inriktning Häst ........ Inriktning Inredning & Design ........ BLOPPIS!

Underbara Spookie ♥


Laleh - Hide away


Jag kände att jag behövde skriva några ord om min Spookie. Lyssna gärna på låten till.


Tänk att något så litet kan betyda så mycket. Kan ta så stor plats inom någon och väcka så mycket. En liten varelse som inte ens vet hur otroligt mycket hon betyder och hur viktig hon är.
Du var häften så stor som dina syskon och vi var ofta oroliga över att du inte skulle klara dig. Att din lilla sköra kropp var för liten och för svag. Jag stödmatade dig med välling för att du skulle klara dig, och du motbevisade alla och växte, utvecklades och läre dig, men i din lilla skala och takt. Men du klarade det!
Om bara kattungen jag satt med i handen och gjorde hjärtmassage på i över en timme också kunde klarat sig. Men allt fungerar inte så som man vill.

Du betyder så otroligt mycket lilla katt, och tänk om det trots allt bor en liten Tigris inom dig. Min älskade katt som fick somna in förra hösten vid 16 års ålder. Min vän sedan jag var 2 år gammal. För att ni båda är lika går inte att undgå.

Jag missade när dina syskon flyttade hemifrån och många var det som ville ta mitt lilla hjärta med sig hem. Tack så mycket mamma för att du behöll henne åt mig!!  Om två veckor kommer jag hem igen och får tillbringa tre underbara jullovsveckor med dig.
Min älskade lilla Spook, jag saknar dig varje dag! ♥



























Jag älskar dig! ♥

                                                                                                                                     





         
Kommentarer
Postat av: Anonym

fin blogg, allt bra? :D

2010-12-03 @ 06:59:17
URL: http://heaa.blogg.se/
Postat av: emma

Usch vad super söt hon är och jag tycker att det var så gulligt av din mamma att behålla henne åt dig. Kan se framför mig hur glad du blev! :D



svar: Jag ska ut med Jocke & två av hans kompisar och eventuellt Issa. Blä om jag får gå själv med tre killar, då blir kvällen inte lika kul. men vi har liksom redan bestämt så jag kan inte hoppa ur nu...



Jag har inget bra svar på varför jag följer kissie, det började med att jag gick in på hennes blogg och kikade och sedan blev det varenda dag så då tyckte jag att jag lika gärna kunde följa henne. För jag följer hellre henne än foki. För fastän det inte är så, så känner jag att jag har mer att få ut hos kissie än tillexempel foki. Dålig förklaring kanske, men jag tycker att hon är cool nu vilket jag inte tyckte från början plus att jag är grymt avundsjuk på henne. Hon är lika gammal som oss, behöver knappt bekymra sig om vad hon vill bli och vilka högskolor hon ska gå för att bli det hon vill för hon har redan allt och kan få vad hon vill. Hon har livet jag aldrig kommer att få, så det känns väl lite som att läsa en bok då man läser hennes blogg, det känns inte som att det verkligen kan finnas någon som henne. Aja, blev kanske en dålig förklaring ;)

2010-12-03 @ 13:44:36
URL: http://emmaadanielsson.blogg.se/
Postat av: David Andreasson

Hejsan var gärna med i min frågestund där du kan fråga vad som helst och hur personligt som helst!!:D

http://davidandreasson.blogg.se/2010/november/fragestund-fraga-vad-du-vill-d.html#comment



Om du inte vill så förlåt för kommentaren!!

2010-12-03 @ 16:53:41
URL: http://davidandreasson.blogg.se/
Postat av: Catrin Egerfors - Mitt liv som tävlingsryttare!

Jättesöt!!

2010-12-03 @ 17:03:44
URL: http://cathie.se
Postat av: Marcus Å

Gud vad söta bilder!



Jasså, om jag förstår det rätt så bor du på internat eller nått? har jag rätt? hehe

2010-12-03 @ 21:51:57
URL: http://slipsens.se
Postat av: emma

svar: Jag förstog nog någonstans att du satt och grät en skvätt då du skrev inlägget, för det var så bra skrivet och med så mycket känslor. Känslor man får då man har den där klumpen i magen :')



Alltså jag bryr mig inte ett dugg om kissie, det skulle inte vara så att om jag är i sthlm och ser henne att jag måste springa fram och fråga efter autograf och ett kort. Jag skulle nog inte göra så vem det än var... kanske jay, men ändå ;)

Jag är fullt medveten om att hon lever på elaka kommentarer och fjortisar som vill vara som henne. Hon är inte nöjd med sig själv eftersom hon måste ändra på sig själv så mycket som möjligt så att hon inte är sig lik året efter... tydligen så gör hon det för sin skull, men det är ju bara svagt! Det finns nog många åsikter om det här, men innan hon gjorde om sig så såg hon ut som en helt vanlig fjortis utan egna åsikter och riktigt känslokall. Hade aldrig följt hennes blogg för tre år sedan... Vem vill inte ha en massa pengar utan att behöva få dom för att man har världens största bröst & läppar som 19åring? :)

2010-12-03 @ 23:46:51
URL: http://emmaadanielsson.blogg.se/
Postat av: yeah

jodå, allt är bra med mig åxå :) händer idag då? :D

2010-12-04 @ 07:50:31
URL: http://heaa.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv: ja visst är den:D

2010-12-04 @ 14:54:37
URL: http://moscoo.blogg.se/
Postat av: ELINA

SV: Najs! Förstår dock inte varför just den lockar alla, hahah. Inte min personliga favorit, men alla tycker ju olika ofc :>

2010-12-04 @ 15:36:42
URL: http://thoughtsinreverse.blogg.se/
Postat av: Marie

Men hjälp så söta! & mysig blogg du har bruden!

2010-12-06 @ 19:37:12
URL: http://mommari.webblogg.se/
Postat av: annelie berg

ååå söta lilla!!

2010-12-07 @ 12:27:49
URL: http://annelieberg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



bloglovin
Trackback






bloglovin





Fashionize.se


SoChic.se


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...